H πανδημία φαίνεται ότι δεν έχει επηρεάσει σχεδόν καθόλου την απόφαση για μετακόμιση σε νέα κατοικία. Πράγματι, σύμφωνα με έρευνα του Spitogatos.gr από 16.000 χρήστες που ρωτήθηκαν, σε ποσοστό 85% δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να αναβάλουν τα σχέδιά τους για αγορά ή ενοικίαση ακινήτου.

Άλλωστε, είτε αν το συμβόλαιό σας λήγει είτε γιατί θέλετε επιτέλους βρήκατε το σπίτι που θα αποτελέσει τον προσωπικό σας παράδεισο, η μετακόμιση είναι απαραίτητη και άκρως αναγκαία ακόμη και εν μέσω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωναϊού. Αρκεί να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα μετακομίσετε με ασφάλεια –η οποία πλέον αφορά και την υγεία σας, πέρα από την ακέραιη μεταφορά των αντικειμένων σας- , με ευκολία και φυσικά απόλυτη νομιμότητα σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Πρώτο μέλημα επομένως για μία σίγουρη και ασφαλή μετακόμιση είναι να απευθυνθείτε στον κατάλληλο μεταφορέα. Εκείνον που θα μεριμνήσει τόσο για τη μεταφορά των επίπλων, των οικοσυσκευών, των αντικειμένων σας, από το πιο μικρό μέχρι το πιο ογκώδες και εύθραυστο, χωρίς να υποστούν την παραμικρή ζημιά. Και πλέον, εκείνον που θα φροντίσει να γίνει όλη η διαδικασία τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Στην Transpap, με την μακρά εμπειρία στις μετακομίσεις κάθε είδους, η ιδιαίτερη προσοχή και η έμφαση στη λεπτομέρεια για τη μεταφορά και του πιο απλού αντικειμένου αποτελεί ούτως ή άλλως συνήθεια πολλών χρόνων. Επιπλέον, η λήψη μέτρων προστασίας τόσο για την αποφυγή ατυχημάτων όσο και υγιεινής ήταν ανέκαθεν βασικό μέλημά μας. Φυσικά, με την έκτακτη ανάγκη του covid-19 τα μέτρα προστασίας και υγιεινής έχουν εντατικοποιηθεί και είναι σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥΥ.

Ειδικά μέτρα προστασίας κατά τη διάρκεια της μετακόμισης

Στην εταιρεία μας καθημερινά πραγματοποιείται θερμομέτρηση σε όλους τους υπαλλήλους ενώ με την παραμικρή υπόνοια η Transpap φροντίζει για τη διεξαγωγή τεστ κορωναϊού στο προσωπικό της.

Σε κάθε μετακόμιση οι υπάλληλοί μας, πέρα από την απαραίτητη μάσκα, φορούν επιπλέον γάντια και απολυμαίνουν με αντισηπτικό τα χέρια και τις επιφάνειες που αγγίζουν. Επιπλέον, τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε για το πακετάρισμα και το αμπαλάζ είναι ολοκαίνουργια και έχουν προηγουμένως απολυμανθεί. Μην έχετε επομένως κανέναν ενδοιασμό να μας αναθέσετε πλήρη υπηρεσία αμπαλάζ-μεταφοράς: Θα φροντίσουμε όχι μόνο για την απόλυτα ασφαλή συλλογή των αντικείμενων σας όσο και για την επανατοποθέτησή τους στο καινούργιο σας διαμέρισμα με άψογο επαγγελματισμό και ευθύνη για την υγιεινή σας καθώς το προσωπικό μας θα προβεί σε μία ακόμη απολύμανση όλων των αντικειμένων. Ακόμη όμως και επιθυμείτε να κάνετε εσείς το αμπαλάζ, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε καινούργια και απολυμασμένα υλικά συσκευασίας. Σε κάθε περίπτωση, εμείς είμαστε δίπλα σας για κάθε συμβουλή και βοήθεια.

Όσο για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που σχετίζονται με τους περιορισμούς στη μετακίνηση αλλά και τις ειδικές άδειες –όπως η διάθεση πάρκινγκ για το φορτηγό ή και ανυψωτικό αν χρειαστεί στις αντίστοιχες οικίες μετακόμισης-  αποτελεί άλλο ένα ζήτημα που αναλαμβάνουμε να διευθετήσουμε πλήρως, χωρίς να έχετε καμία επιπλέον έγνοια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να τηλεφωνήσετε στα γραφεία μας και να κανονίσουμε ένα ραντεβού για μία εκτίμηση των ιδιαίτερων συνθηκών και των αναγκών κατά τη διάρκεια της μετακόμισής σας. Μια πρώτη συζήτηση μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς ή ακόμη και με βιντεοκλήση και φυσικά η επίσκεψη στο χώρο σας, σε περίπτωση που χρειαστεί, θα γίνει με απόλυτη υπευθυνότητα και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής και κοινωνικής απόστασης.