Η μεταφορά οργάνων γυμναστικής είναι μία διαδικασία που απαιτεί ιδιαίτερους χειρισμούς, εμπειρία και τεχνογνωσία. Όποιος εξάλλου έχει προσπαθήσει να μετακινήσει έστω και ένα γνωρίζει την ανάγκη για εξαιρετική προσοχή και λεπτούς χειρισμούς. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για όργανα όπως οι βάσεις για βάρη, οι διάδρομοι τρεξίματος, τα μηχανήματα ενδυνάμωσης (smith machines), τα πολυόργανα και άλλα πολύπλοκα ηλεκτρονικά μηχανήματα. Μηχανήματα, ιδιαίτερα βαριά και κυρίως πολύτιμα, με ευαίσθητα ηλεκτρονικά και κόστη εξαιρετικά υψηλά.

Όταν όμως απευθύνεται κανείς στον πλέον εξειδικευμένο μεταφορέα, η μετακόμιση οργάνων γυμναστικής μετατρέπεται σε ενδιαφέρουσα διαδικασία. Καμία ανησυχία για φθορές ή απώλεια εξαρτημάτων. Καμία έγνοια ακόμη και αν θέλετε να μεταφέρετε το γυμναστήριο σας από τον… πέμπτο όροφο. Πώς είναι αυτό δυνατόν; Για την TransPap που συνδυάζει άριστα την εκπαίδευση του προσωπικού με τον κατάλληλο εξοπλισμό -όπως η χρήση τηλεσκοπικού γερανού που φτάνει τα 60 μέτρα ύψος- όλα είναι εφικτά. Και όλα αυτά, χωρίς καν να χρειάζεται η αποσυναρμολόγηση των οργάνων γυμναστικής. Η εμπειρία της εταιρείας μας, που ήδη εδώ και δέκα χρόνια αποδεικνύει την υπεροχή της στον τομέα μεταφοράς γυμναστικών ειδών, επιβεβαιώνεται από την πληθώρα ιδιοκτητών γυμναστηρίων που μας εμπιστεύονται.

Δεν είναι ωστόσο μόνο τα σύνθετα και βαριά μηχανήματα που φτάνουν άρτια στον προορισμό τους. Στην TransPap δίνουμε τη δέουσα προσοχή ακόμη και στο μικρότερο αντικείμενο, από τα βαράκια μέχρι τα στρώματα άσκησης. Ακόμη λοιπόν και αυτά τα αντικείμενα που φαντάζουν λιγότερο σπουδαία, χρειάζονται εξίσου λεπτομερής προσοχή, με κατάλληλο προστατευτικό περιτύλιγμα και τοποθέτηση σε ειδικά κουτιά και κιβώτια, ώστε να μην υποστούν την παραμικρή φθορά.

Βεβαίως, η υπευθυνότητα δεν σταματά ούτε εδώ. Διότι και στον τομέα των εξειδικευμένων περιπτώσεων, η εταιρεία μας παρέχει δωρεάν εκτίμηση της αξίας των προς μεταφορά αντικειμένων. Και επίσης αναλαμβάνει την απαραίτητη ασφαλιστική κάλυψη, όπου η μεταφορά των οργάνων γυμναστικής το απαιτεί.