Η μετακόμιση είναι από μόνη της μια απαιτητική και αγχωτική εμπειρία. Ωστόσο, η κατάσταση είναι πολύ πιο άβολη αλλά και επικίνδυνη όταν η μεταφορά των επίπλων, οικοσκευών αλλά και πολύτιμων έργων τέχνης ή ακόμη και μουσικών οργάνων ή άλλων βαρέων αντικειμένων πρέπει να πραγματοποιηθεί σε ψηλό όροφο ή σε κτίρια με δύσκολη πρόσβαση: Σε αυτή την περίπτωση, καθίσταται πρακτικά υποχρεωτικό να επικοινωνήσετε με μια εξειδικευμένη εταιρεία που διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπως συγκεκριμένα ανυψωτικά μηχανήματα.

Κανένα άγχος επομένως εάν είστε ήδη ή πρόκειται να μετακομίσετε σε ψηλό όροφο, κτίριο με πυλωτή ή κήπο, στενό δρόμο ή/και ψηλά δέντρα και πρόκειται να μετακομίσετε. Απλώς, αφήνετε στους ειδικούς να λύσουν το πρόβλημα της μετακίνησης και εσείς απλώς σχεδιάζετε πώς θέλετε να ξεκινήσετε τη ζωή σας στο νέο σας σπίτι.

Δύσκολη πρόσβαση: Ψηλά κτίρια και πολύπλοκη αρχιτεκτονική

Πότε  μια μετακόμιση γίνεται πραγματικά δύσκολη; Κατ’ αρχάς, ακόμη και η μεταφορά αντικειμένων μέσα σε κούτες είναι ήδη μια διαδικασία που χρειάζεται να γίνει με προσοχή και ασφάλεια. Δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμη και με μια βαριά κούτα μπορεί κάποιος να χτυπήσει ή, στην ανάγκη κάποιου ελιγμού, να καταστρέψει ακόμη και το περιεχόμενο.

Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν χρειάζεται να μετακομίσουμε από ή προς σε έναν ψηλό όροφο: Ακόμη και αν τολμήσει κανείς να βάλει τις κούτες στο ασανσέρ της πολυκατοικίας –γεγονός που μπορεί να προκαλέσει και παράπονα από τους υπόλοιπους κατοίκους- πώς θα μεταφέρει τα μεγάλα και βαριά αντικείμενα; Πέρα από τις κλασικές ηλεκτρικές συσκευές (πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα) δεν είναι εξάλλου λίγα τα σπίτια που διαθέτουν χρηματοκιβώτια, ενώ υπάρχουν πολλοί που μέσα στο σπίτι τους, έχουν δημιουργήσει ολόκληρα γυμναστήρια, με μηχανήματα βαριά και ακριβά, τα οποία δεν επιτρέπουν κανένα λάθος ή αστοχία στη μεταφορά. Έπειτα, όσοι είναι μουσικοί με ειδικότητα σε μεγάλα μουσικά όργανα, όπως ένα πιάνο, γνωρίζουν πολύ καλά ότι η παραμικρή γρατζουνιά μπορεί να είναι καταστροφική.

Επιπλέον, δύσκολη πρόσβαση δεν σημαίνει πάντα και ψηλό όροφο. Δείτε το σπίτι σας ή το σπίτι όπου πρόκειται να μετακομίσετε και παρατηρήστε: Μπορεί να είναι μια εσωτερική γυριστή σκάλα, ένας στενός διάδρομος, μια στενή πόρτα. Μπορεί επίσης να υπάρχουν πολλά δέντρα έξω από το  μπαλκόνι ή να μεσολαβεί κήπος μέχρι τον δρόμο. Πραγματικά, οι περιπτώσεις δύσκολης πρόσβασης δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Η αρχιτεκτονική των κτιρίων και των χώρων δεν σχεδιάζεται άλλωστε βάσει του πώς θα περάσουν τα έπιπλα και οι οικοσκευές. Για το πώς θα γίνει η μετακόμιση ακόμη και μέσα από στενές σκάλες, κουφώματα ή μπαλκόνια τα οποία αγγίζουν ψηλά δέντρα είναι κάτι που οι αρχιτέκτονες και μηχανικοί γνωρίζουν ότι ξέρουν να λύσουν οι ειδικοί της μετακόμισης.

Ανυψωτικά μηχανήματα για τα δύσκολα

Όταν η πρόσβαση είναι πρόβλημα λοιπόν, στην Transpap μπορούμε να εξαλείψουμε την ανάγκη περίεργων ελιγμών λιγότερο ή περισσότερο βαρέων αντικειμένων, ανάμεσα σε τοίχους και κτίρια.

Χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματά μας, μπορείτε να αποφύγετε την καταστροφή των πολύτιμων προσωπικών σας αντικειμένων, επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, μουσικών οργάνων, χρηματοκιβωτίων ακόμη και γυμναστηρίων.

Το ειδικό για μετακομίσεις ανυψωτικό μηχάνημα μας  μπορεί να μεταφέρει γρήγορα τα μεγάλα έπιπλα ή τα ογκώδη και βαριά αντικείμενα από τον δρόμο σε παράθυρο, μπαλκόνι ή στέγη χωρίς να χρειάζονται ικριώματα ή μεγάλος γερανός.

Φυσικά, πέρα από τη χρήση της τεχνολογίας, απαιτείται και το κατάλληλο προσωπικό που θα χειριστεί με προσοχή τόσο τα ανυψωτικά μηχανήματα όσο και τα αντικείμενα που θα μεταφερθούν.

Οι υπηρεσίες Transpap παίρνουν την ταλαιπωρία και την αδυναμία από τη μετακίνηση μεγάλων αντικειμένων ακόμη και σε ψηλά ή δύσκολης πρόσβασης κτίρια. Και όλα αυτά, πραγματοποιούνται με προσοχή αλλά και ταχύτητα. Έτσι κερδίζετε χρόνο αλλά και χρήμα από περιττές ζημιές και απώλεια ωρών εργασίας. Πάνω από όλα κερδίζετε την ησυχία σας αλλά και την ασφάλειά σας αφού θα ξέρετε ότι τα υπάρχοντά σας, ακόμη και τα πιο πολύτιμα, όσο ογκώδη και αν είναι, βρίσκονται στα κατάλληλα χέρια. Το πλέον έμπειρο προσωπικό θα φροντίσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τόσο της μεταφοράς πρακτικά όσο και των τυχόν αδειών και διαδικαστικών. Έτσι, η ημέρα της μετακόμισης θα είναι μια πραγματικά ευχάριστη ημέρα.