Η μετακόμιση συμβαίνει σε όλους τουλάχιστον μία φορά στη ζωή και οι λόγοι που οδηγούν στη μετάβαση από το ένα μέρος στο άλλο είναι πραγματικά πολλοί και διαφορετικοί: Παντρεύεστε ή αποφασίζετε να ζήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θέλετε να βρίσκεστε πιο κοντά στη δουλειά σας ή βρήκατε καλύτερο διαμέρισμα/σπίτι.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις αιτίες για μετακόμιση, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός του ίδιου δήμου ή σε γειτονικές περιοχές ή ακόμη και σε άλλη πολύ πιο μακρινή πόλη.

Οι ιδιαιτερότητες της μετακόμισης στα Βόρεια Προάστια

Συχνά, όταν πρόκειται για μετακόμιση σε κοντινή περιοχή υπάρχει η εντύπωση ότι είναι μια υπόθεση πιο εύκολη. Ωστόσο είτε κοντά είτε μακριά η μετακόμιση είναι μια διαδικασία που χρειάζεται προσοχή: δεν αποτελεί απλώς μία μεταφορά αντικειμένων από ένα σπίτι σε ένα άλλο. Είναι μια διαδικασία που, πέρα από το πακετάρισμα, περιλαμβάνει τη μεταφορά επίπλων, μεγάλων οικοσκευών και γενικά αντικειμένων με όγκο και βάρος. Συχνά δε υπάρχουν έργα τέχνης, χρηματοκιβώτια, ογκώδη μουσικά όργανα όπως πιάνο, ενώ δεν είναι λίγα τα σπίτια που διαθέτουν όργανα γυμναστικής – αντικείμενα που χρειάζονται ειδική μεταχείριση και προσοχή.

Επίσης, η περιοχή όπου βρίσκεται ένα σπίτι από το οποίο μετακομίζετε ή στο οποίο πρόκειται να μετακομίσετε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Οι στενοί δρόμοι με δέντρα, οι πεζόδρομοι, τα ψηλά και πολλά δέντρα αλλά και η ύπαρξη ψηλών κτιρίων, συγκροτημάτων με πυλωτή ή μονοκατοικιών είναι όλοι παράγοντες που δεν μπορούν να παραβλεφθούν. Μήπως αυτά τα χαρακτηριστικά σας θυμίζουν κάτι; Τα Βόρεια Προάστια των Αθηνών είναι πράγματι μια περιοχή με πολλές ψηλές πολυκατοικίες, συχνά με κήπο ή και/πυλωτή, πολλούς δρόμους με δέντρα αλλά και μονοκατοικίες με περιβάλλοντα χώρο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Για τον λόγο αυτό, η μετακόμιση λιγότερο ή περισσότερο εύκολη, χρειάζεται τους ειδικούς: Μια εταιρεία εξειδικευμένη, με μεγάλη εμπειρία, ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, ειδικά οχήματα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, χρειάζεται μια εταιρεία με γνώση της περιοχής από όπου ή προς την οποία θέλετε να μετακομίσετε. Και στην περίπτωση αυτή, η μεταφορική Transpap διαθέτει τόσο την εμπειρία και τον εξοπλισμό, όσο και την ιδιαίτερη γνώση της μορφολογίας όλων  των περιοχών της Αθήνας αλλά και ειδικά των Βορείων Προαστίων.

Από την Κηφισιά μέχρι την Αγία Παρασκευή, τα Μελίσσια, το Χαλάνδρι και τη Νέα Πεντέλη, μέχρι την Εκάλη, τον Άγιο Στέφανο, το Κρυονέρι και τις Αφίδνες, η Transpap μετατρέπει ακόμη και την πιο δύσκολη μετακόμιση σε εύκολη υπόθεση. Με ασφάλεια, και σιγουριά, χωρίς καμία έγνοια για τη μεταφορά τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων και πολύτιμων αντικειμένων σας.

Η σημασία της εμπειρίας και της χρήσης κατάλληλου εξοπλισμού

Εάν για τη μετακόμισή σας εμπιστευτείτε τους ειδικούς, εκείνοι θα φροντίσουν για τα πάντα, περιορίζοντας το άγχος και τη δέσμευσή σας από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας. Μια εταιρεία που ειδικεύεται σε μετακομίσεις στα Βόρεια Προάστια ή σε μια μεγάλη πόλη γνωρίζει ήδη ποιες είναι οι διαδικασίες που πρέπει να υιοθετηθούν για τη μετάβαση προς και από ψηλούς ορόφους. Γνωρίζει πώς να μεταφέρει αντικείμενα, ογκώδη και πολύτιμα, όπως ένα πιάνο ή ένα χρηματοκιβώτιο, όργανα γυμναστικής  ή  έργα τέχνης, ακόμη και μέσα από κήπους, πυλωτές, δρόμους στενούς ή με συχνή κυκλοφορία. Γνωρίζει επίσης, καλά, πώς και τι είδους άδειες να ζητήσει ενώ διαθέτει μέσα μεταφοράς και εξοπλισμό για να κάνει τα πάντα γρήγορα και με ασφάλεια: Για τους ανθρώπους, την αρχιτεκτονική και τα αντικείμενα.

Μια εταιρεία εξειδικευμένη και υπεύθυνη διαθέτει εξάλλου όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό: Ανυψωτικά μηχανήματα, αυτοκινούμενα μέχρι τον 9ο όροφο, τηλεσκοπικούς γερανούς, μηχανικούς ανελκυστήρες, φορτηγά αλλά και φορητά μηχανήματα για πιο πολύπλοκα στησίματα (αυλές, κήποι, πυλωτές). Όταν επιπλέον υπάρχει και προσωπικό με κατάλληλη και αυστηρή εκπαίδευση για τον τρόπο χειρισμού κάθε αντικειμένου, από το αμπαλάζ μέχρι τη μεταφορά του και τη χρήση των μηχανημάτων, καμία δύσκολη εσωτερική σκάλα, κανένας όροφος, καμία ιδιομορφία του κτιρίου και του περιβάλλοντος δεν μπορεί να εμποδίσει μια μετακόμιση εύκολη, αλλά και γρήγορη, χωρίς να χάσετε μέρες και επιπλέον χρήμα μέχρι να κατοικήσετε στο νέο σας σπίτι.

Μετακομίσεις στα Βόρεια Προάστια με την Transpap

Η Transpap πέρα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και τον εξοπλισμό, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, διαθέτει επίσης μια μεγάλη πείρα άνω των 25 ετών στις μετακομίσεις. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό αναλαμβάνει αμπαλάζ, αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων και αντικειμένων, αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, κλιματιστικών, με ταχύτητα και πάντα με γνώμονα την προστασία της περιουσίας σας. Αν πάλι πρέπει να μεταφέρετε ογκώδη και σημαντικά αντικείμενα όπως πιάνο, χρηματοκιβώτιο, γυμναστήριο, μικρότερα ή μεγαλύτερα έργα τέχνης, η Transpap φημίζεται για την εξειδίκευσή της και την άριστη διεκπεραίωση και της πιο δύσκολης ειδικής μετακόμισης.

Επιπλέον, με βασικές αρχές, τον σεβασμό στον πελάτη, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια η Transpap αναλαμβάνει ειδική ασφαλιστική κάλυψη για τα πολύτιμα αντικείμενά σας ενώ παράλληλα βρίσκεται στο πλευρό σας για να σας στηρίξει και να σας συμβουλέψει είτε επιθυμείτε μετακόμιση «με το κλειδί στο χέρι» (από το αμπαλάζ μέχρι την τακτοποίηση στο νέο σπίτι) είτε θέλετε μόνο τη μεταφορά συγκεκριμένων αντικειμένων.  Και όλα αυτά, σε τιμές λογικές και ανταγωνιστικές, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών. Επικοινωνήστε μαζί μας και διαπιστώστε και μόνοι σας ότι, όταν αναλαμβάνουν οι ειδικοί, η μετακόμιση είναι τελικά μια εύκολη υπόθεση. Τηλέφωνα: 210 5016398 και 6980966433