Το πρώτο βήμα για μία μετακόμιση, είναι ίσως και το πιο δύσκολο: το πακετάρισμα. Από πού να ξεκινήσει κανείς; Από τα ντουλάπια της κουζίνας με τα πιάτα και τα άλλα εύθραυστα αντικείμενα; Ή τις ντουλάπες με τα είδη ρουχισμού και τα αμέτρητα παπούτσια; Μήπως να ξεκινήσει αμπαλάροντας τις οικοσυσκευές και τα μεγαλύτερα έπιπλα; Από όπου και να αρχίσει κανείς, το σωστό αμπαλάζ μετακόμισης για μία ασφαλή μεταφορά είναι ένα στοίχημα για γερά νεύρα.

Η εικόνα ενός χώρου που αδειάζει προκειμένου να γίνει μετακόμιση, είναι άλλωστε οικεία στους περισσότερους: Διάσπαρτες κούτες και μικρότερα κουτιά, οικοσυσκευές με αμπαλάζ που μάλλον πρέπει να ενισχυθεί, βιβλία και υαλικά που σίγουρα χρειάζονται πιο γερή και ασφαλή συσκευασία. Μήπως όμως ήταν και η μετεγκατάσταση εύκολη;  Έπιπλα γρατζουνισμένα, κουζινικά μπερδεμένα με είδη μπάνιου, έγγραφα χαμένα, ρούχα τσαλακωμένα.

Κι όμως. Όταν απευθύνεστε στην Transpap, η μετακόμιση μπορεί να γίνει μία ευχάριστη εμπειρία. Πράγματι, ως εταιρεία μετακομίσεων και μεταφορών με υπευθυνότητα, εμπειρία και συνέπεια προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο πακετάρισμα μετακόμισης. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε αντικείμενο, από το πιο πολύτιμο έπιπλο, μέχρι το πιο μικρό διακοσμητικό, συλλέγεται με προσοχή και αμπαλάρεται με κατάλληλο υλικό. Φυσικά, οι ειδικοί έχουν φροντίσει ώστε να ομαδοποιούνται τα αντικείμενα, ενώ πάνω σε κάθε συσκευασία καταγράφεται τόσο το είδος όσο και το δωμάτιο από το οποίο προέρχεται το περιεχόμενο. Το βήμα αυτό είναι ουσιώδους σημασίας για να γίνει η μετακόμιση με τον πιο ασφαλή τρόπο χωρίς να υπάρξουν απώλειες και ζημιές. Κυρίως, χωρίς να στερηθεί κανείς αγαπημένα αντικείμενα με μικρότερη ή μεγαλύτερη αξία. Η σημαντική αυτή υπηρεσία επιβεβαιώνεται εξάλλου και στη μετεγκατάσταση, όταν πια όλα ξαναμπαίνουν στη θέση τους γρήγορα και με τάξη.

Σε ειδικές δε περιπτώσεις, όπως έπιπλα αξίας και έργα τέχνης, υαλικά, κ.ά., προβλέπεται ειδική συσκευασία με φελιζόλ ή αεροπλάστ και κατόπιν τοποθέτηση σε ξύλινα κιβώτια κατά παραγγελία. Για τα βαριά μεταλλικά αντικείμενα χρησιμοποιούνται επίσης ειδικές ενισχυμένες κούτες. Ενώ, χαλιά και άλλα είδη που τυλίγονται σε ρολά, συνήθως αμπαλάρονται πρώτα με πλαστικό και έπειτα με αεροπλάστ – προτού μπουν και πάλι σε ειδικές χάρτινες σωληνοειδείς συσκευασίες.

Αν παρόλα αυτά έχετε την όρεξη και τον χρόνο να κάνετε μόνοι σας το πακετάρισμα, η Transpap και πάλι θα είναι στο πλευρό σας. Όχι μόνο θα σας παρέχουμε τα κατάλληλα μέσα –υλικά αμπαλάζ/ συσκευασίας- αλλά θα σας δώσουμε και την απαραίτητη καθοδήγηση ώστε να πακετάρετε εύκολα και γρήγορα. Αν πάλι υπάρχουν ιδιαίτερα για βαριά έπιπλα ή άλλα αντικείμενα ιδιαίτερης αξίας, καμία ανησυχία: Η TransPap αναλαμβάνει την ασφαλιστική τους κάλυψη, καθ’ όλη τη διάρκεια της μετακόμισης, από το αμπαλάζ μέχρι την τοποθέτηση στον νέο σας χώρο.