Ένα πιάνο γεμίζει τον χώρο με όμορφες μελωδίες αλλά αν πρόκειται να μεταφερθεί, τότε γεμίζει το κεφάλι με άγχος, ακόμη και αν η απόσταση είναι μηδαμινή. Πράγματι, λόγων της ιδιαιτερότητάς του, η μεταφορά αυτού του πολύτιμου όσο και πολύπλοκου κατασκευαστικά αντικειμένου είναι ένα δύσκολο και σύνθετο εγχείρημα. Αν ωστόσο είστε ιδιοκτήτης ενός ή περισσότερων πιάνων και θέλετε να τα μεταφέρετε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: για τον σκοπό αυτό υπάρχουν εξάλλου οι ειδικοί στη μεταφορά πιάνου.

Ως κάτοχος αυτού του υπέροχου αλλά και ογκωδέστερου μουσικού οργάνου –το πιο ελαφρύ ζυγίζει 220 kg- σίγουρα γνωρίζετε ότι και ένα μικρό στραβοπάτημα στην παραμικρή προσπάθεια μετακίνησής του θα μπορούσε να σας κοστίσει από δεκάδες έως εκατοντάδες ευρώ. Επομένως, η μεταφορά του από τους επαγγελματίες στον τομέα αυτόν είναι απαραίτητη, είτε πρόκειται για πιάνο με ουρά είτε για όρθιο. Είτε πρόκειται να το μεταφέρετε σε άλλη διεύθυνση, είτε πρόκειται να το μεταφέρετε μερικές σκάλες παραπάνω ή παρακάτω.

Θέλετε μία γεύση από τις απαιτήσεις που έχει ένα πιάνο όταν πρόκειται να μεταφερθεί; Ακριβής μέτρηση ώστε να υπολογιστεί ο ελεύθερος χώρος από όπου θα περάσει, ειδικό αμπαλάζ για να προστατευτεί και από την παραμικρή επαφή, συγκεκριμένων προδιαγραφών καρότσι μεταφοράς. Επίσης, όταν κρίνεται αναγκαίο, χρησιμοποιείται γερανός. Πέρα όμως από τον κατάλληλο εξοπλισμό, είναι και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που γνωρίζει κάθε βήμα και κάθε σωστό χειρισμό. Από την αποσυναρμολόγηση μέχρι την εκ νέου συναρμολόγηση μπορείτε να μας εμπιστευθείτε και το πιο ογκώδες πιάνο με ουρά, αφού η εξειδίκευση δίνει στην εταιρεία μας το σημαντικό πλεονέκτημα.

Το να απευθυνθεί επομένως κανείς σε εξειδικευμένη εταιρεία για τη μεταφορά πιάνου σημαίνει ότι μπορεί να είναι σίγουρος ότι αυτό θα του χαρίζει και πάλι τις υπέροχες μελωδίες του, στον καινούργιο πια χώρο του, λαμπερό και εντυπωσιακό όπως πάντα, σαν να μην έχει μετακινηθεί ούτε εκατοστό.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό.