Η υπευθυνότητα, η εμπειρία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στις μετακομίσεις έχουν και έναν ακόμη πολύ σημαντικό και αναγκαίο συνεργάτη: τα ανυψωτικά μηχανήματα.

Όταν η περίσταση περιλαμβάνει βαριά και ογκώδη αντικείμενα. Ή όταν η πρόσβαση είναι δύσκολη, είτε στο ίδιο το κτίριο είτε στον περιβάλλοντα χώρο. Όταν γενικά,  απαιτείται μετακόμιση με ανυψωτικό, τα μηχανήματα μας αναλαμβάνουν δράση.

Ακόμη και αν βρίσκεστε στον πιο ψηλό όροφο ή/και στον πιο στενό δρόμο της Αθήνας επομένως, τα ειδικά αυτά μηχανήματα θα συμβάλλουν στην ασφαλή μετακίνηση και επανατοποθέτηση και των πιο μεγάλων αντικειμένων. Χωρίς ζημιές, χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά, το προσωπικό που χειρίζεται άψογα τα εργαλεία αυτά έργου, θα φροντίσει ώστε άλλη μια μετακόμιση να διεκπεραιωθεί με απόλυτη επιτυχία, ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας.

Αναλόγως την περίσταση, χρησιμοποιούνται και διαφορετικά ανυψωτικά μηχανήματα. Άλλοτε η μετακόμιση μπορεί να απαιτεί ειδικό καρότσι μεταφοράς. Οι περισσότερες όμως μετακομίσεις – ειδικά στο κέντρο και την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας με τους στενούς δρόμους-, απαιτούν ανυψωτικό μηχάνημα επίπλων – ή πιο γνωστό στους περισσότερους ως πλατφόρμα. Όταν όμως πρόκειται να μεταφερθούν αντικείμενα μεγάλου βάρους όπως στην μεταφορά πιάνου και την μεταφορά χρηματοκιβωτίου, χρησιμοποιούμε τηλεσκοπικό γερανό. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς και από την ονομασία, πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευέλικτο είδος γερανού που μπορεί να επιμηκύνεται και να περιστρέφεται. Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό του είναι το απόβαρό του το οποίο χρησιμοποιεί ως αντίβαρο ανύψωσης για τα πιο βαριά αντικείμενα. Γενικά, ανάλογα και με το ύψος και την ακτίνα, ένας τηλεσκοπικός γερανός έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει κατά την ανύψωση και τους 5 τόνους.

Πράγματι, υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη ανυψωτικών μηχανημάτων. Σε κάθε περίπτωση, μια εταιρεία μετακομίσεων με υπευθυνότητα και επιβεβαιωμένο επαγγελματισμό δεν θα μπορούσε παρά να χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματα για τη μετακόμιση σας.

Και αφού η εκάστοτε μετακόμιση είναι μοναδική, η ιδιαίτερη αξιολόγηση της από έναν επαγγελματία μεταφορέα είναι κάθε φορά απαραίτητη ώστε να επιλεγούν και τα ειδικά μηχανήματα που θα χρησιμοποιηθούν. Στην Transpap αυτό είναι κανόνας και η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού σε συνδυασμό με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Εσείς, μπορείτε απλώς να είστε σίγουροι ότι όσο περίπλοκη και εάν είναι η μετακόμιση με ανυψωτικό, εμείς έχουμε πάντα την πιο αποτελεσματική και συγχρόνως ασφαλή λύση διαθέσιμη.