Μια μετακόμιση φέρνει αέρα ανανέωσης. Η αλλαγή χώρου είναι ένα σημάδι εξέλιξης και φανερώνει διάθεση για νέα βήματα σε καινούργια βάση. Όταν όμως έρχεται η στιγμή για να πραγματοποιηθεί μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ σοβαρό στρεσογόνο παράγοντα. Αλλά εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε! Αρκεί μόνο να απευθυνθείτε στον κατάλληλο και έμπειρο μεταφορέα. Και αφήστε να εξατμιστεί κάθε άγχος για το πώς θα φτάσουν τα υπάρχοντά σας χωρίς την παραμικρή ζημιά στο νέο τους προορισμό.

Πλέον, οι εξειδικευμένες εταιρείες μετακομίσεων διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και κυρίως εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό ώστε κάθε μετακόμιση να αποτελεί μόνο ευχάριστο γεγονός. Πώς επιτυγχάνεται αυτό;

Κατ’ αρχάς πρέπει να υπάρχουν προσαρμοσμένες λύσεις κατάλληλες για κάθε ανάγκη και κάθε περίπτωση. Λύσεις που ξεκινούν από την επιλογή των υλικών συσκευασίας μέχρι την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά, όχι μόνο των αντικειμένων και επίπλων αλλά και μουσικών οργάνων, έργων τέχνης, χρηματοκιβωτίων, αθλητικού εξοπλισμού ή άλλων μεγάλων ή/και εύθραυστών αντικειμένων.

Για να φτάσουν άθικτα τα έπιπλα και τα αντικείμενα σας -εύθραυστα και μη- στο νέο τους σπίτι είναι απαραίτητο να συσκευαστούν πρώτα σωστά. Και σωστή συσκευασία σημαίνει ακρίβεια στην επιλογή των υλικών αλλά και του τρόπου που θα αμπαλαριστούν. Αυτό το βήμα είναι από τα πρώτα και τα πλέον κρίσιμα ώστε να αποφευχθούν τυχόν φθορές. Αν για παράδειγμα έχετε γυάλινα αντικείμενα ή έργα τέχνης, χρειάζεται να καταφύγετε σε ειδικές συσκευασίες και αφρώδες υλικό. Για έπιπλα και βαριά μεταλλικά αντικείμενα ενδείκνυται η χρήση ενισχυμένων δοχείων και ξύλινων κουτιών. Προϊόντα όπως χαλιά πρέπει να τυλίγονται σε πλαστικό, έπειτα σε αεροπλάστ και κατόπιν σε σωλήνες από χαρτόνι.

Μία σύγχρονη εταιρεία μετακόμισης οφείλει να διαθέτει ξεχωριστή υπηρεσία επαγγελματικής συσκευασίας/αμπαλάζ. Έτσι, ξεχάστε κάθε έγνοια και εμπιστευτείτε τον μεταφορέα σας ο οποίος θα σας προσφέρει ασφάλεια σε όλα τα στάδια της μετακόμισης: Από τη συλλογή των αντικειμένων, το αμπαλάζ και την επανατοποθέτησή τους μέχρι την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση επίπλων, κουζινών, αξεσουάρ επίπλωσης. Ακόμη όμως και αν επιθυμείτε να κάνετε μόνοι σας το αμπαλάζ ή και άλλες εργασίες που απαιτεί μια μετακόμιση, ένας μεταφορέας με υπευθυνότητα και συνείδηση θα είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή να σας διευκολύνει τόσο με υλική όσο και τεχνική και ηθική υποστήριξη.

Επίσης, όταν επιλέξετε τον κατάλληλο επαγγελματία, θα απαλλαγείτε και από άλλες απαιτήσεις της διαδικασίας που προκαλούν ζαλάδα, όπως η άδεια από τον αρμόδιο Δήμο ή την Τροχαία για την εξασφάλιση χώρου στάθμευσης την ημέρα της μετακόμισης.

Επιπλέον, επειδή σχεδόν ποτέ δεν λείπουν τα βαριά, πολύτιμα ή/και ευαίσθητα έπιπλα και αντικείμενα από μία μεταφορά, η αυτασφάλιση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι άκρως απαραίτητη. Και γι’ αυτό όμως, θα φροντίσει και πάλι ο επαγγελματίας που θα εμπιστευθείτε. Πράγματι, η κατάλληλη εταιρεία μετακομίσεων θα αξιολογήσει εξαρχής την περίπτωσή σας και θα σας προτείνει την πλέον δελεαστική οικονομική προσφορά χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας για τη μετακόμιση σας!

Στην Transpap γνωρίζουμε ότι κάθε μετακόμιση είναι διαφορετική. Γι’ αυτό και αντιμετωπίζουμε τις υπηρεσίες μετακόμισης λίγο διαφορετικά: με προηγμένη τεχνολογία, εκπαιδευμένο προσωπικό και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά. Είτε ενδιαφέρεστε για μετακόμιση από το αμπαλάζ μέχρι την επανατοποθέτηση των αντικειμένων στο νέο σας σπίτι, είτε θέλετε μια μικρή βοήθεια στο να μεταφέρετε μερικά μόνο πράγματα. Εμείς θα φροντίσουμε να σας φύγει κάθε ίχνος άγχους, πριν, κατά τη διάρκεια και κατά την ολοκλήρωση της μετακόμισής σας.

Πράγματι, εμείς στην Transpap, όταν αποφασίσαμε να ιδρύσουμε μια εταιρεία μετακομίσεων και μεταφορών, βάλαμε ένα μεγάλο στοίχημα: Να δώσουμε συγκεκριμένη βοήθεια σε ανθρώπους που έπρεπε να αλλάξουν σπίτι ή επαγγελματική έδρα. Ταυτόχρονα να προσφέρουμε εκείνη την ασφάλεια και τη σιγουριά που θα απέτρεπε κάθε είδους απογοήτευση από μία μετακόμιση. Η δέσμευσή μας -που επιβεβαιώνεται πλέον από την εμπιστοσύνη των πελατών μας- ως εκ τούτου στοχεύει πάντοτε στο να παρέχουμε σε άτομα και εταιρείες που πρόκειται να μετακομίσουν ορισμένες εγγυήσεις όπως:

  • Εκπαιδευμένο και 100% αξιόπιστο προσωπικό το οποίο είναι σε θέση να αναλάβει κάθε είδους μετακόμιση και μεταφορά, από την αποσυναρμολόγηση επίπλων μέχρι την εγκατάσταση των αντικειμένων στο νέο χώρο.
  • Κατάλληλο εξοπλισμό ακόμη και για ειδικές περιπτώσεις μεταφορών όπως πιάνων, χρηματοκιβωτίων, οργάνων γυμναστικής αλλά και κάθε αντικειμένου που απαιτεί ιδιαίτερη αντιμετώπιση και προσοχή κατά τη μετακόμιση.
  • Ταχύτητα και σεβασμό στο χρόνο: οι περισσότεροι από τους πελάτες μας όχι μόνο το επιβεβαιώνουν, αλλά πολλές φορές εκπλήσσονται στο τέλος της μετακόμισης όταν η διαδικασία έχει γίνει πιο γρήγορα από αυτή που εξαρχής συμφωνήθηκε.
  • Ασφαλιστήρια συμβόλαια με συγκεκριμένη διάρκεια και προσαρμοσμένα σε κάθε ιδιαίτερη ανάγκη, ειδικά για έπιπλα και αντικείμενα μεγάλης αξίας.